torsdag 18 mars 2010

no more planering

.. nej, för det blir ändå aldrig som man tänkt sig. Gubbs har jobbat 06.00-18.00 hela veckan och skulle ju då vara ledig i morgon. Då hade vi tänkt oss till stan för att kika på bilbarnstol som inte blivit av än + att jag skulle köpa lite annat smått och gott. Eftersom jag mest tillbringat denna vecka hemma själv så såg jag faktiskt fram emot detta. Men tji fick jag för det. älsk börjar vid 4 morgon bitti och ska väl helst jobba hela helgen. näemen de blir då ingen stadsresa utan istället blir det väl snöstorm så man inte ens tar sig utanför dörren, jaaa jag vet att jag låter negativ nu men jag är så läss på att sällskapa med mig själv så jag vet inte vad. det positiva är att jag verkar ha en bil för första dagen denna vecka. Borde försöka fara och lämna in vagnen och få däcket eller slangen bytt..men känner jag mig rätt blir de nog inte gjort.

kvällens plus var iaf när jag hittade osaltat smör på ica, riktigt smör alltså. Nu undrar ni nog om jag blivit knäpp eller nåt`men det är till Arvids potatisar. Är så äckligt att mosa med olja så nu blire smör för hela slanten, osaltat! kanon.
Doktorn ringde idag, alla provsvar hade inte kommit men han tyckte ändå det lutade ut nåt sorts virusaktigt. Eftersom det blivit mycket bättre nu så är jag beredd att hålla med honom. Men nästa veckan skulle läkaren som vi träffade när vi var där höra av sig så får vi väl höra mer. Förhoppning får vi börja med gröten igen.

Annars idag har det inte hänt mycket. Sovmorgon till 8.30! Sedan storstäd hela förmiddagen. Arvid har sovit dåligt under dagen, bara korta stunder så på em myste vi mest bara i soffan och tillslut somna han hos mig.

Ikväll ska jag och älsk smaska i oss goda mackor framför tvn, minns inte sist de hände! Förut var det en vardagssyssla för oss..haha!

gokväll på er!

1 kommentar:

  1. jag, hanna & nova ska till stan på lördag. följ med oss så tar du dej ut en sväng vettja ;)

    SvaraRadera