tisdag 2 mars 2010

ingen vettig rubrik..

..Arvid är en riktigt sömntuta idag, sovit drygt två timmar nu. Har börjat ha honom ute i vagnen nu, fast jag får kuta upp och ner och kolla honom var 5:e minut så är det värt det. Han sover mycket bättre och jag har hunnit dammsuga, stöka på utan att han behöver störas så.
Har på förmiddagen varit på "stora & små " annars inte hunnit med så mycket mer, en promenad i tungsnön..ett riktigt träningspass! haha

I morgon är det först lunch i Ersmark hos Linda. Vi är några stycken från jobbet som fått barn med bara några månaders mellanrum som ska träffas. Sist vi sågs var före jul, november eller nåt så ska bli kul att ses!
Senare på kvällen är det babykväll på barnenshus som vi tänkt besöka. Så fruktansvärt dum tid bara men förhoppningsvis kan man spara nåra slantar så då är det ju värt det. vi har en hel del vi skulle behöva köpa..det blir nog inte allt men här är en liten "önskelista"..
- Bilbarnstol (måste vi köpa)
- "barnvakt" ( så kanske jag slipper kuta i trappen så mkt..)
- barnstol
- regnskydd till vagnen
- vantar till Arvid
- skulle vilja ha någon sorts hoppgunga. Har en men ingen upphängning så får se om vi hittar på nåt...

Sen var det en massa mer jag såg i katalogen..såklart. Man skulle ju kunna köpa hur mycket som helst, synd bara att det inte är gratis! haha

Näe, ikväll blir det nog rätt lungt. Blev ingen middag i penglund, blir på torsdag i stället. ska fara och handla en sväng, köpa hårfärg och färga håret tror jag.

nu en kaffe och lite tv i väntan på att Arvid ska öppna sina vackra blå( som är mer åt det bruna hållet nu..) haha
-

1 kommentar:

  1. klart vi gör :)

    men du en "barnvakt" kan ni låna från oss!

    SvaraRadera