måndag 22 mars 2010

Helgens bravader

..Så var det måndag igen efter ännu en fullspäckad helg.
I lördags så drog jag och Arvid in till staden och mötte upp Sara, Hanna och Nova. Vi shoppade på, käkade lunch och hade de bara trevligt. Fick med mig 4 bodysar, ett par byxor, två pyjamasar och en badanka till Arvid. Till mig själv blev det en klänning från h&m och örhängen. Mycket nöjd.
Sedan när vi kommit hem och älsk kommit hem från Norsjö så gjorde jag mig i ordning och kilade över till Sandra som bjöd på inflyttningsfest, riktigt trevligt hade vi!

Sen igår så pallrade vi oss upp efter 7 nån gång och körde igång med lite städning sedan ut i govädret! Promenixade till pappa och Biggan där vi grillade lite korv och så.
Sedan bjöds det på middag i Penglund med aftereight-kladdkaka till efterätt, jag åt så jag nästan kräktes! haha hur gott som helst. Sedan när vi kom hem slocknade vi alla ganska snabbt. vid 8 sov vi alla tre..nöjda och belåtna!

Men nu är det ny vecka, nya tag. Arvid vaknade när älsk for på jobbet och körde igång järnet direkt så det var bara upp och hoppa! Nu sover han igen..men sen när han vaknar har vi tänkt oss till Vännäs och ÖF..
Hoppas på att älsk inte jobbar 6-6 hela veckan, hoppas hoppas!!!

tjing

1 kommentar:

  1. att dom ska växa så hiskligt fort! kan tänka mej att vissa saker vill man aldrig att dom ska växa ur. jag är så avis på er som är mammalediga dom här fina vårdagarna, så jäkla lovely!

    SvaraRadera