tisdag 16 mars 2010

gokväll

..gokväll kära läsare. Har inte mycket att förtälja för er ikväll..men kan ju i alla fall berätta om dagen. Började på tok för tidigt redan då älsk klev upp så gjorde Arvid honom sällskap. 05.00. men jag bestämde mig att bums somna om och gjorde det. vaknade igen vid 7.00 och då var Arvid vaken igen. förmodligen hade han väl sovit en stund däremellan iaf.
efter 8 någon gång blev de promenad med snöfyllda skor och en sladdande vagn. Efter det styrde vi mot "stora&små", träffade både nya och gamla, riktigt trevligt. idag passade vi även på att beställa pizza till lunch från blå, aldrig fel!

Annars har dagen inte bjudit på så mycket, försökt letat lite saker på blocket så som hoppgunga, gåstol m.m. inget lyckat resultat dock.
Fick även h&mkatalogen idag, blev sugen på att beställa igen men får se..just nu tillåter inte min ekonomi iaf..men paket lär ju ändå inte komma förrän juni så..

jag vill att det ska bli helg. nu. go kväll..

2 kommentarer:

  1. Tjolla! Fick åxå HM katalogen idag och blev sugen på lite nya kläder...men blev sur när det som jag hade tänkt beställa redan var slut. Hur är det möjligt, samma dag som katalogen kommer!!!

    SvaraRadera
  2. Tack så mkt, hihi :)

    SvaraRadera