fredag 1 januari 2010

100101

...jajemen, då var det nytt år! Gårdagskvällen firades hemma hos Tomas, Sara, Alvin och Nova. En alldeles lagom tillställning och en mycket trevlig sådan. Det bjöds på god mat (åtminstone förrätt och efterrätt som sara gjort,varmrätten hade vi caterat..), dans, skratt, gott dricka, underhållning av såväl barn som vuxen, raketer. ja allt man kan tänka sig. En riktigt lyckad kväll i alla fall!
Arvid tyckte inte den var lika kul, hade varit trött och grinig hela dagen och det blev inte bättre av att hamna mitt i ett kalas..men tillslut slog han igen sina vackra blå och sov så gott. Vaknade för sista gången 9.45 i morse, det tackade vi för! Det har förövrigt hänt en hel del med honom på slutet, han har rullat på sidan en gång, Vägrar ligga i famnen utan nu är det bara sitta som gäller. Har blivit riktigt bra på att hålla upp huvudet trots att han hatar att ligga på mage och träna..ja en massa mer också. Och han växer så det knakar vår lilla guldklimp.

Resten av dagen blir det nog mest bara soffan. Måste ta hand om vår ena kisse, Daisy som blivit sjuk. Har snuva (!?). haha låter kanske skumt men det formligen rinner ur henne så måste springa och lägga handdukar så fort hon lägger sig någon stanns..stackarn.

Näe, ska hämta tvätten nu. God fortsättning säger man va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar