onsdag 21 april 2010

pengar pengar...

..varför ska allt, ja precis allt kosta pengar? jag har blivit så himla anti allt nu bara för att jag vet att jag kommer få sota för det sen typ..räkningarna bara rullar en efter en och pengarna som återstår går bara till tråkiga nyttigheter känns det som. usch jag är så läss! skatteåterbäringen var ju plus, men inte så det gör några underverk i kassan direkt..och jag förstår inte hur vissa i min ålder med samma yrke, har råd med både hus, renovering, bilar,skotrar, fjällresor även fast de är mammalediga, hur sjutton får dom ihop det?! Har iaf besämt mig för att försöka få mig heltid när jag ska tillbaka och jobba så man kan ha en fin slant över varje månad..

nog tjatat om detta..Idag så blir det nog väldigt lungt, ska städa och röja lite här hemma. katterna har dragit in snöloppor, inte okej! så det blir att vädra hela lägenheten och sen aldrig släppa in dom mer ungefär. Får se om de blir en sväng förbi Sandra ikväll där det skulle grillas...

Imorgon ska Arvid vägas igen, jag är så nyfiken men också nervös. Men känns helt klart som han ökat iaf..åtminstone inge gått ner mera. Men vi får se i morgon! :)

redan onsdag, snart helg igen. Veckorna rusar fram!

1 kommentar:

  1. Tjena!
    Jag vet, pengar pengar pengar... Vilket ont måste!
    Klart vi måste ses. Vi kan ju vara här igen, eller så våldgästar vi hos någon annan :-)

    SvaraRadera