onsdag 28 april 2010

mycket om lite

..Passade på att byta bort min bild här ovanför som bestod av 99% snö. bytte istället till en rar lite tussilago. För nu är ju snart all snö borta, det har verkligen gått fort! Nu skulle det bara få bli en gnutta varmare och sluta blåsa så är snart allt grönt! :)

Idag började vi dagen med storstädning, inte kul men ack så skönt när det är gjort. Sedan blev det lunch och en promenad runt brån, riktigt skönt ute! Tråkigt bara att man inte kan vara ute och leka..men snart så :)

Arvid droppade idag ur sig sitt första "ord" - utte (tutte). han är så söt och jag är så stolt! :)
I morgon ska vi på bvc och väga igen, vi är riktiga stammisar där..men hoppas snart en kallelse för återbesök hos doktorn dyker upp så vi kan glesa ut dessa vägningar. Men hoppas förstås han ökat mera..Efter bvc är det lunch i stan med mammorna på jobbet och såklart deras godingar till döttrar, ja Arvid är enda grabben men lika glad är han för det :)
Sedan på kvällen är det kalas i granngården som gäller så morgondagen är som räddad känns det som!

på tal om granngård så satt jag och kikade på hus igår..jag säger bara ååååååååhh! man ska aldrig börja kolla, jag blir tokig!!! näe, måste ta tag i jobb för i sommar, har inte hört nå mer så måste ringa och höra..

Ikväll blire hårfärgning, verkligen på tiden! Men är lite orolig att det ska bli för mörkt den här gången..haha! jaja..Snart valborg också..Får se, tror de blir rätt lungt ändå. Vi är bjudna på middag hos Larssa och Linda men får se hur allt ordnar sig med barnvakt och så..vi får se helt enkelt! :)

mycket om lite blev de, men läs och begrunda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar