tisdag 14 december 2010

KYLA

..minus 29 grader i morse när vi begav oss ut för att besöka förskolan igen. På tok för kallt! Inskolningstimmen gick kanon och tror det kommer bli super för Arvid att få gå där. Det är kommer vara 12 småttingar i samma ålder och några han känner igen sen tidigare. Än så länge är de bara 8 st så det är himla lungt och bra där. Toppenfröknar och Arvid verkar trivas som fisken i vattnet efter som här gångerna iaf så det känns himla bra! :)

Helgen svischade förbi, lördagkvällen var supertrevlig! mindre trevligt att vakna upp till kaoset på morgonen och med en dammsugare som någon kört sönder kvällen innan så det var bara att lägga sig på alla fyra och skura......hm! Men de vare väl värt. Mycket trevligt iaf :)
Annars var helgen rätt lugn med idolfinal och mys mest.

Igår var vi ner till Farmor som bjöd på middag för hela eftersom Biggis fyllde hela 50 år! hehe
Go mat men blev rätt sent eftersom pappa och Biggs kom med flyget först 18.30 så vi tänkte Arvid skulle somna i bilen på vägen hem. det gjorde han också bara det att han vaknade klarvaken när vi kom hem och somnade först 22.00...

näe, ska koka lite kaffe. ungefär det enda jag gör på dagarna, äter och dricker kaffe. Så himla rastlös när det inte går att sticka ut näbben ens!
I morgon är vi iaf bjudna på lunch i Brån hos Nathalie och pojkarna ska bli jätte trevligt! :)

Tjing på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar