tisdag 7 december 2010

Krupp

..Har en lugn hemmadag idag efter gårdagens kruppanfall som först fick oss att besöka VC och inhalera men efter två timmar skickade dom oss vidare till sjukhuset där lillhjärtat fick kortison och mera inhalation. fy sjutton säger jag bara! Så himla otäckt när andningen inte är som den ska! Man får ju hjärtat i halsgropen! Och sen sitta och våldhålla det man älskar mest av allt för att han ska få i sig medicinen ur masken, de längsta minuterna i mitt liv tror jag!! näe fy. Men tack och lov så hjälpte det till sist så vi fick åka hemåt. Trötta och sluta. Trodde vi skulle få vara vakna hela natten men lilleman har sovit riktigt bra. Lite febrig och hosta idag men annars rätt så pigg ändå..älskade unge!

börjar ändå bli lite stressad över inskolningen som vi nu missat två dagar. Men inte så mycket att göra åt, bara typsikt att bli sjuk just samma dag. men hoppas han är frisk till jul i stället :)

Var ju på stan i lördags en sväng, fy så mkt folk! fick iaf en hel del köpt men inte allt. Känns då skönt att fått börja med julklapparna så man slipper sista-minuten stressen. Hittade också en supergulligt änglaspel, utan änglar och i stället med hästar/giraffer/elefanter som åker runt som i en karusell. Supergulligt !

ja har inte så mkt annat att förtälja..Händer inte så mkt här hemma idag. Men vi håller tummarna att lilleman blir frisk fortast möjligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar