tisdag 4 maj 2010

tävlar

..ska börja med att länka till myddis.blogg.se där jag och Arvid är med och tävlar om en scarf från ida.pdesign.se. Eftersom han börjat dreggla mer nu igen vore det kanon och fräsht med en ny! håller tummarna för oss! :)

Annars har det varit en mycket lugn dag, på fm var vi på kyrkan där de kryllade av småttingar, skojigt! Sedan har Arvid mest sovit, det är ungefär det enda han gör nu känns det som...Så jag har hunnit med att dammsuga, stöka, tryckt i mig onyttigheter, flytta över kort från kameran till datorn vilket var ett lite större projekt eftersom minnet på kameran var full och det tar sin tid att sortera och sen föra över på usb eftersom jag inte litar på vår dator..men nu är de gjort! :)

Eftersom jag har så himla mycket tid blir jag lat, orkar inte laga middag utan i stället blir de bullens, men de gör mig inget.

Imorgon är det nytt försök med mamma/bäbislunch i stan.Hoppas bara jag hittar dit men de ska nog ordna sig..haha!

3 kommentarer:

  1. Hej va kul du ville vara med! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Kul att höra att allt är bra! Nu har du varit borta för länge du har nämligen fått en lapp på ditt skåp " dammigt lås" bryts snart upp. Men Ingrid varit snäll och skrivit är barnledig!!! Så vi måste kanske damma åt dig. Ha ha kram

    SvaraRadera
  3. haha jaså, va snällt! :) bäst ni dammar på så jag kan vara hemma ett tag till :P

    SvaraRadera