onsdag 19 maj 2010

kallvatten och skugga

..värme och åter värme, men nu ska vi inte klaga. ohnej! men jag klagar åt Arvid, stackarn håller ju på flyta bort..fått lov att blöta honom med kallvatten flera gånger idag..haha

Idag hade vi finbesök av Maria,Emil,Monika,Lova, Ewe och Aron..alltid lika trevligt att ses och lika kul att se hur de växer.."minnas tillbaka" till när de var pyttisar och vi babymassagade ihop..
Men var det inte varmt i vår lägenhet innan så blev det då det då..haha men tillslut tog vi med oss en filt och satte oss i skuggan, sköööönt! :)

A
rvid sover knappt alls på dagarna när det är så här varmt..max 1 timme åt gången och tjorvar och svettas om vart annat..inte lätt å va liten!
Fick idag kallelse till återbesök hos farbror doktorn..är inte så orolig eftersom det till och med känns att han gått upp i vikt nu, vilket vi jublar för!

Klickade hem ett par " skinntofflor " från butikstylish.se igår och de damp ner i lådan idag redan, riktigt fina! nu skulle jag bara behöva köpa en bikini till mig själv sen kanske man kan ligga lite lågt...kanske regnar hela sommaren? Man får ju för sig att det ska vara sån här värme för evigt nu ungefär...

jaja, nu blir det att dra sig mot bädden..god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar