fredag 4 juni 2010

helg

underbara fredag! I morse vaknade jag i panik 04.15. helt bombsäker på att älsk försovit sig så väkte honom med hög och bestämd stämma. givetvis vaknade Arvid, inte allt för nöjd över sin mors gapande..eftersom han nu inte försovit sig var inte han heller så nöjd..vi gjorde ett försök att somna om men då blev det blöjbyte, välling osv..sen när älsk for på jobbet somnade vi iaf till kl. 8 haha.. det är sjukt vad drömmar kan ställa till det för en!

Annars idag har vi mest tagit de lungt, tog en promenad. det är ju för underbart med de ljumma sommarvindarna..eller hur var de nu? så jäkla trist när det blåser så det inte går att vara ute ens!!
Sedan har vi pysslat på med Arvids rum..burit ut ännu mera skrot i förrådet, som snart är proppfullt. Fått upp lite på väggarna som inte är betong, måste låna en sån där borrmaskin så jag får upp tavlorna jag gjort. Arvid tycker redan om sitt rum och "kröp"i morse från köket och in dit. kanske extra roligt med allt skrot..men nu är det borta, nästan allt. :)

nu ska jag umgås med family! trevlig helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar