måndag 17 januari 2011

nöjd!

..ursäkta den dåliga eller snarare värdelösa uppdateringen..

hur som har jag haft ledig helg, riktigt ledig. bara tagit de lungt. träffat folk som inte ingår i detta hushåll. Hade en släng av lappsjuka förra veckan då vi var isolerade från yttre världen pga magsjuka..Är även ledig idag och i morgon. Idag så var vi på ÖF på morgonsidan, jättelänge sen sist så de va trevligt. Arvid trodde först han skulle bli lämnad och protesterade högt men insåg sen att det fanns ställen där man kunde leka utan att bli lämnad...hjärtegull!

På em så har vi trixat med att byta ut köksmöblerna mot ett himlarns fint köksbord! Var in hos Josephine snabbt på nyår och såg hennes superfina bord som de visade sig att hon skulle göra sig av med. Först skulle jag köpa det men eftersom hon också behövde något att ställa maten på så tog hon rubbet från vårt kök, hur bra va inte den deelen? jag är supernöjd! Fick även med två iläggsskivor och två hyllor att ha på väggen ovanför! superduper! Bordet är svart och kommer från IKEA, bjursta tror jag de hette.

I morgon på lediga dagen ska det snusas bebbe! Lova har fått en lillebror så vi tillsammans med Emil och Maria ska dit en sväng på em och se det lilla underverket! Och säger det än en gång, jisses vad tiden går fort!!!

Näe, nu ska det tuggas chokladkaka i soffan tillsammans med en sovande sambo som jobbat hela natten och dagen! puss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar