torsdag 1 juli 2010

sovstop

..en riktigt kurardag eller mysdag om man vill kalla det så. Vädret är grått, nästan så man måste tända lamporna inne. Jag har redan hunnit göra bort dammsugningen så nu är det toaletten och hans vänner som väntar på lite putsning. vilket jag drar mig för. det är nog det värsta med all städning. jaja..

Arvid sover, kors i taket! Igår gjorde jag nog inte annat än att försöka få honom att sova, han sov i princip ingenting på hela dagen. 1 timme max. Så efter middagen skulle älsk och hans bror tis upp till örträsk och hämta båten så vi bestämde oss för att följa med för att Arvid skulle få sova en stund iaf. Men inte ens det! Det har aldrig hänt att han hållit sig vaken både dit och sedan hem! Vet inte vad det är för fel men varken vagnen eller sängen eller stryka håret funkar..Jag hoppas verkligen bara det är tillfälligt. Varken mitt eller hans humör blir ju att leka med annars..haha!

Idag blir det nog inte så mycket annat än städa och mysa. Längtar till i morgon och helg! I morgon fyller vår pappa år så det blir middag där. Är det fint väder kanske vi smiter dit tigare och solar och badar lite. Lördag är det grillpartaj hos Linda och Larssa, kommer bli himla trevligt! :)

Har tyvär läst ut alla tre böckerna nu, idag hade varit perfekt för att ligga på soffan och läsa, ja de stunder Arvid nu vill sova förstås..haha men ska försöka leta upp några nya bra böcker. någon som har ett tips?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar