torsdag 14 oktober 2010

surväder och surmamma

..PISS! idag är jag bitter, tycker livet är orättvist och allmänt nere. vore kul om det nån gång kunde gå bra också, så känns de ungefär. inte blir det bättre av detta väder, visst kul med första snön men de kunde gärna fått va kallare och inte så förbannad slaskigt.

Har dessutom vart på öf idag som typ alla andra i vännäs. jisses vad folk och vilken kö till fotografen som var där och tog fotona. Men Arvid var superduktigt och härdade ut enda tills de var vår tur,( tror jag var mer trött än han ) och som de charmtroll han är satt han framför kameran och rynka på näsan och skratta åt sig själv. haha! gullungen våran. Tror absolut korten blir kanonbra! :) Så det får vara dagens plus.

Annars är jag sjukt snussugen och har varit och slängt in en tvätt och hämtat in vinterkläder. Insåg då att det måste bli en ny vinterjacka för min del. Måste även köpa handskar och skor och en mössa till Arvid. Tur allt är så himla billigt...eller?

näe, mera kaffe så humöret åker upp en aning. Hejs

1 kommentar:

  1. Jo, så jäkla tur allt är så billigt. Fy tusan, kollade handskar till E, 179 spänn... + mössa, 189 spänn, + underställ, 250... Billigt - NOT!
    Men, har man gett sig in i leken får man väl tåla den, antar jag. SUck! HAr också en pissdag i dag, trött som bara fan!
    Man får ha det!

    SvaraRadera