torsdag 17 juni 2010

rastlös!

..jag är så rastlös så rastlös! kl.8.00 i morse var vi klara med städning och diverse stök..Har även hunnit med en promenad på morgonen också. Arvid sover fortfarande nere i vagnen och jag kommer mig inte för nånting..Hade gärna haft min älskade silverpärla stående här ute på gården så vi kunde gett oss ut på nåt skojsigt idag..

Igår var vi på Novas 2-års kalas och därifrån fick jag med mig de två resterande böckerna i Carin Gerhardsens "hammarbyserien". Den första läste jag ut på några dagar så jag hoppas dessa tar längre tid, jag är alltid sån när jag läser att jag måste läsa ut de på en gång..Det är väl iofs bra så man kan läsa en ny men är det en bra bok vill man ju gotta sig i den ett tag..haha Ska iaf ta och börja med den andra nu; mamma,pappa,barn.

Midsommar verkar ha löst sig för oss. Det är en hel del planering numera och inte bara fara hit och dit som man var van vid förut..Men nu så har vi nog kokat ihop det rätt bra..Blir att vara i Strand på dagen och dansa runt stången och tjoa haha..sedan Berg som de senaste åren. Vi brukar ha sovit i husvagn där men nu sover jag och Arvid hemma i Strand hos mamma sen får vi se hur resten av helgen blir! Hoppas bara vädret är med oss, men det brukar ju inte direkt va onödigt varmt på midsommar så varför tro nåt sånt haha! men det blir nog bra, midsommar är ändå midsommar. :)

jaja, lite kaffe på det här så..

1 kommentar:

  1. Tack snälla :)
    Jo jag mår mycket bättre nu, det mesta är på topp så det kan inte bli så mycket bättre, jo vädret isåfall :) Hur är allt med er? kram kram

    SvaraRadera